Szombathely környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Vas megye » Szombathely  

Kalandváros

  • Kalandváros, Szombathely

Elérhetőségi adatok
Szombathely, 9700., Dolgozók u.
+36/30/500-7584
Web: http://szova.hu/KALANDVaROS3.html
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

Az egy hektáros terület központjában magasodó favár kilenc tornyával, csúszdáival és kötéllétráival, az önfeledt játék kimeríthetetlen variációit kínálja. A legmagasabb torony hét méteres, meghódítása komoly kihívás az ostromló gyerekseregnek. A komplexum huszonhét méter hosszú rendszerében a nagyobb srácok élvezhetik a játékot.
A kisebb gyerekek eszközei, a vizes játszóhelyek és dombcsúszdák a vár környékén elszórtan találhatók. A hintaparkban a mozgássérülteknek is alakítottak ki játéklehetőségeket. A drótkötélpályán pedig csak kapaszkodni kell a száguldáshoz.
A hagyományosnak mondható játszószerek területén sincs hiány. Sokak számára ismerős rugós játékok, mászókák, valamint körhinták épültek a szépen füvesített parkban. A homokozó félig fedett így, az eső, vagy éppen az erős napsütés nem zavarja a játékot.

Csoportfoglalkozásokra is lehetőség nyílik a létesítményben, hiszen a város óvodásainak, iskolásainak, valamint az idősebb korosztálynak is kínál programokat, kirándulási lehetőséget a szombathelyi Kalandváros.

A tervezők fokozottan ügyeltek a biztonságra. Amellett, hogy a játékszerek megfelelnek a biztonsági előírásoknak, az esésvédelem is fontos szerepet kapott. Ahol nem raktak le gyeptéglát vagy térkő burkolatot, ott faapríték és gumi védi a gyerekeket a balesetektől. A teljes területet nem építették be azonnal, hanem egy részét fenntartják a későbbi bővítéseknek. A szabadon maradt hely viszont kitűnően alkalmas fogócskázásra vagy labdajátékokra. A játszópark területén büfé is rendelkezésre áll a látogatók számára.
forrás: http://szova.hu/KALANDVaROS3.html

Mikor? A játszópark szezonális jelleggel, általában március 15-től október 31-ig üzemel. A szezonkezdet pontos időpontjáról kérjük, érdeklődjön telefonon!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben